The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken özge taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hâl arama edilmelidir. 

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde dağıtmak evetğu midein, mümkün olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların canipı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü amerikan bar sistemi ile muhatara anında kaçış düşünceının elan seri kârlemesini esenlamaktadır.

Ayrıca, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu emrazıyla irtibatlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında hiçbir üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile ilişkin pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

özge nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir pürüz konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor nahak eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle bulunmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı Yangın Çıkış Kapısı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını sağlar.

Report this wiki page